Trendy 2022

Je to už nějaká doba, co začal nový rok, ale sociální sítě jsou stále zahlcené novými trendy, které byste neměla minout. Pokud jste si myslela, že širokým kalhotám odzvonilo, jste na omylu! Odvážnější dámy pak můžou vsadit na smyslný korzet a celý svůj outfit založit na zářivých barvách. Takže jediné, čemu skutečně odzvonilo v módním světě, je nuda! A s čím tyto kousky kombinovat? Čtěte dál. 

Možná si myslíte, že se svět módy dočista zbláznil, ale zvlášť v posledních dnech, vlastně už dvou letech je opravdu potřeba se zahalit do veselejších barev. A pokud vám trend ve formě korzetů a zvonáčů přijde jako něco neslučitelného, mám pro vás řešení. Koukněte se na sociální sítě modelky Belly Hadid. Ta korzety s ultra bokovými kalhotami do zvonu volí celkem často. K tomu ji často fotografové přistihnou s velkými náušnicemi a uhlazeným drdolem. 

Pokud byste tak chtěla zaexperimentovat, inspirace létá po celém světě sociálních médií. Samozřejmě ale není nutností kvůli trendům měnit celý šatník. Hravě si vystačíte s kombinací toho, co už doma máte. Jakmile se oteplí, rozhodně sáhněte po džínových zvonáčích, do kterých zakasáte hladkou bílou košili. Naprosto božsky k nim budou vypadat střevíčky do špičky v zářivé barvě a lehce navlněné vlasy (právě tento účes je rovněž trendem roku 2022). Jednoduchý outfit, ve kterém vás ale nikdo nepřehlédne, je rázem na světě! 
trendy pro zeny

Korzet a košile, domněle nesourodá dvojice

V zahraničí se navíc taky uchytil styl, kdy si na oversize košili oblečete postroje nebo zmíněný korzet, který vaší postavě dodá tvar a celému outfitu dávku extravagantnosti. Jasně, tento styl není úplně pro každého, ale ačkoliv se to zdá jako naprosto nesourodá dvojice – můžete být až překvapeni, jak moc k sobě tyto dva prvky ladí. 

Dalším trendem jsou proužky.  Samozřejmě to s nimi ale nepřehánějte, pokud se rozhodnete pro proužkovanou halenku, žádný další vzor už do svého outfitu nevybírejte. Proužky směrem dolů navíc zajistí to, že budete vypadat opticky štíhlejší. Ačkoliv vám letošní trendy můžou připadat jako plejáda naprosto nesourodých kousků, nakonec, když jim dáte šanci, můžete být mile překvapeny.